Képzés adatai

Képzés hivatalos neve IKT kompetenciák fejlesztése
Képzés típusa távoktatás (kontakt órás)
Besorolás Engedélyezett felnőttképzés (D)
Oktatás módja Képzés
Képzés jellege (2019-ig) informatikai képzés
Óraszám 20 óra (4 óra kontakt óra)
Tanóra hossza 45 Perc
Min. létszám 1 Fő
Max. létszám 30 Fő
Megengedett hiányzás 20%
Nyilvántartásba vételi szám E-000658/2014/D052
Megszerezhető végzettség Tanúsítvány
Szintfelmérés kérhető nem
Vizsgával zárul a képzés igen
Vizsgára bocsátás feltétele részvétel a kontakt órákon és az elektronikus oktatóanyagban előírt idő eltöltése
Számonkérés módja vizsga
Képzés célja Az eredményes és hatékony adminisztrációhoz fontos, hogy résztvevő tisztában legyen azzal, hogy mindennapi tevékenységeiben melyek azok az eszközök, szoftverek, amik gyorsítják bizonyos feladatok elvégzését. A képzés célja, hogy a résztvevők olyan ismeretekkel bővítsék eszköztárukat, mellyel hatékonyan, gyorsabban képesek majd adataikat rendszerezni.
Képzés célcsoportja A képzési program célcsoportjának tekinthetők mindazon személyek, akik érdeklődnek az adminisztratív tevékenységeket támogató szoftverek használata iránt.
Kompetenciák A képzésben résztvevő megismeri a szövegszerkesztés, táblázatkezelés és prezentációkészítés alapjait. A résztvevő megérti az adminisztrációt segítő szoftverek által nyújtott lehetőségeket. A képzésben résztvevő képessé válik jól átlátható, igényes megjelenésű elektronikus dokumentumokat létrehozni. A résztvevő az adattáblák automatizálásához kapcsolódó tudásanyaggal gazdagodik. A képzésben résztvevő elsajátítja a jó prezentáció tulajdonságait. A képzésben résztvevő különböző kéréssorok létrehozásán keresztül ismeri meg az online lekérdezések hasznát. A résztvevő képessé válik a mindennapjaiban használt adatok strukturált kezelésére. Tananyagegységek: 1. Karakterformátumok, bekezdésformátumok 2. Egyéb formázási lehetőségek, a szöveg elrendezése, fejléc, lábléc készítése 3. Levelezés, stílusok, tartalomjegyzék 4. Munkafüzetek megnyitása, kezelése, szerkesztése 5. Táblázatok formázása, strukturálása; betű- és számformátumok 6. Képletek - függvények létrehozása 7. A Google Drive és a Google Diák prezentációkészítő 8. Elektronikus válaszadó rendszerek
Előzetesen elvárt ismeret Írni, olvasni, számolni tudás készsége. Egyéb feltétel: Alapszintű számítógép-felhasználói (billentyűzet és egér használat,), Internet kezelési ismeret (böngésző használata). A jelentkezési lap tartalmazza a képzésben résztvevő nyilatkozatát arról, hogy ezen ismeretekkel rendelkezik.
Szükséges iskolai végzettség ált. iskola 8 osztályánál kevesebb
Kihelyezett formában elérhető nem

Induló képzések

Jelenleg nem hirdetünk egyetlen képzést sem. Kérjük, látogasson vissza később vagy érdeklődjön cégünk elérhetőségein.

IKT kompetenciák fejlesztése

Az eredményes és hatékony adminisztrációhoz fontos, hogy résztvevő tisztában legyen azzal, hogy mindennapi tevékenységeiben melyek azok az eszközök, szoftverek, amik gyorsítják bizonyos feladatok elvégzését. A képzés célja, hogy a résztvevők olyan ismeretekkel bővítsék eszköztárukat, mellyel hatékonyan, gyorsabban képesek majd adataikat rendszerezni.